Tel: 026 7410 410


Aanmeldpagina

Medewerkers Tevredenheid Onderzoek

Welkom op de aanmeldpagina voor het Medewerkers Tevredenheid Onderzoek (MTO) van Ardagh Group

Waarom het MTO?

Het doel van het vragenlijst onderzoek is om inzicht te krijgen in de werkbeleving van de Ardagh medewerkers. Welke zaken spelen er binnen Ardagh? En zijn medewerkers tevreden en gemotiveerd?

De vragenlijst gaat in op de werk- en gezondheidssituatie en is voor alle medewerkers in dienst bij Ardagh Glass Benelux.

Meld u aan voor het MTO door op de knop “start MTO” te klikken en doorloop de aangegeven stappen. Vervolgens kunt u de vragenlijst invullen. Het invullen duurt ongeveer 15 minuten. 

Privacy

De privacy van alle deelnemers is gewaarborgd. Ardagh krijgt alleen een rapportage over de gemiddelde resultaten van het MTO. De uitkomsten hierin zijn nooit te herleiden naar individuele deelnemers!

Support

Wanneer u tegen problemen aanloopt bij het registreren of het invullen van de vragenlijst, dan kunt u contact opnemen met Active Living op het telefoonnummer 026 – 7410410 of per mail via vitlounge@activeliving.nl.

Onze diensten

Bekijk onze menukaart en zie wat wij voor u kunnen betekenen.

Neem contact op

Heeft u interesse en wilt u graag meer informatie? Bel ons op 026-7410410 of mail naar info@activeliving.nl

ISO

Het managementsysteem van Active Living B.V. is goedgekeurd voor de volgende norm(en): ISO 9001:2015 en ISO 27001. Daarnaast is onze softwareleverancier ook ISO 27001 gecertificeerd.