Tel: 026 7410 410
 •  

  Coaching

De Active Living coach motiveert en ondersteunt mensen om doelen te behalen, gericht op de 5 pijlers: voeding, beweging, stress, ontspanning en slaap.
De coach gidst je naar een duurzame en succesvolle gedragsverandering. Daarnaast ondersteunt de coach jou bij het stellen van doelen, het vinden van motivatie,  het bedenken van voornemens, in het doen en in het reflecteren op jezelf.

Wat wij herkennen bij mensen

 • De meeste mensen weten en voelen dat er meer uit het leven gehaald kan worden, dat een beter en gezonder leven mogelijk is, maar ze weten niet hoe ze dat moeten realiseren en blijven veelal doen wat ze altijd deden. 
 • Mensen weten wel wat gezond gedrag is, maar kiezen toch vaak voor het gemak en leven hierdoor niet altijd even gezond.
 • Het merendeel van de mensen heeft jaarlijks wel goede voornemens, slechts weinig mensen weten deze waar te maken of weten een jaar later nog welk doel zij hadden gesteld. 
 • We zijn ons als mens vaak niet bewust van onze onbewuste patronen van emotie, denken, overtuigingen en gedragingen die onze gezondheid en geluk in de weg staan.  

Mensen willen graag een snel succes behalen en kiezen tevergeefs voor kortstondige programma’s in de sportschool,  voor crashdiëten of zelfhulpboeken. Deze methoden lijken slechts voor een korte termijn helpend te zijn, waarna de meeste mensen snel weer terugvallen

Dit is waarom leefstijlcoaching werkt

  • De leefstijlcoach laat je focussen op persoonlijke groei en laat je denken in mogelijkheden. 
  • De leefstijlcoach helpt je te motiveren en de, voor jou, beste keuzes te maken.
  • De leefstijlcoach geeft je houvast in het behalen van jouw doel en werkt als ‘een stok achter de deur’. Kiezen voor een traject is kiezen voor langdurig commitment aan jezelf.
  • De leefstijlcoach maakt je bewust van jouw onbewuste patronen die je kunnen belemmeren tijdens het behalen van jouw doel en leert je hoe hiermee om te gaan. 
  • Wij bieden een langdurig traject aan waarmee je werkt aan duurzame gedragsverandering met daarbij een blijvend resultaat! 

Vragen

Voor vragen neem contact op met Active Living via:

 •  bel ons op 026 – 741 0410.

Ook voor een vrijblijvende kennismaking.

CooL is niet gekoppeld aan een (verplicht) sportabonnement en/of dieet. Er zijn geen bijkomende kosten.

Locatie en startende groepen

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat.

Duis aute irure dolor in reprehenderit in voluptate velit esse cillum dolore eu fugiat nulla pariatur. Excepteur sint occaecat cupidatat non proident, sunt in culpa qui officia deserunt mollit anim id est laborum.

Onze diensten

Bekijk onze menukaart en zie wat wij voor u kunnen betekenen.

Neem contact op

Heeft u interesse en wilt u graag meer informatie? Bel ons op 026-7410410 of mail naar info@activeliving.nl

ISO

Het managementsysteem van Active Living B.V. is goedgekeurd voor de volgende norm(en): ISO 9001:2015 en ISO 27001. Daarnaast is onze softwareleverancier ook ISO 27001 gecertificeerd.