Tel: 026 7410 410
 • Coachtraject Active Living

  TIJD VOOR VERANDERING!
 • Coachtraject Active Living

  TIJD VOOR VERANDERING!

Ga samen met de leefstijlcoach aan de slag met jouw persoonlijke doelen!

Hoe ziet het coachtraject eruit?

Het coachtraject is gestructureerd volgens de GROW-methode:

 1. Gewenst resultaat – Wat vind jij zelf belangrijk om te verbeteren?
 2. Realiteit – Hoe ziet jouw huidige situatie eruit?
 3. Opties – Wat zijn de mogelijkheden om actie te ondernemen?
 4. Weg voorwaarts – wat zijn jouw stappen?

Intake

Je begint met een kennismaking met de coach (telefonisch, videogesprek of face-to-face) om jouw doelstelling op te stellen a.d.h.v. jouw hulpvraag.

Plan

Samen met de coach maak je een plan van aanpak en spreek je  contactmomenten af. De coach geeft je hier handvatten voor.

Voortgang

Op elk gewenst moment kun je jouw coach raadplegen om je voortgang te bespreken. Bovendien stuurt de coach je regelmatig aan, middels persoonlijke opdrachten om aan jouw doel te (blijven) werken.

Terugblik

Je herkent jouw sterke en zwakke punten, je bent tegenslagen de baas, je bent bewust van succesfactoren en belemmeringen, je voorkomt het overschrijden van je eigen grenzen en je kunt nu zelfstandig aan de slag in het verder behalen of behouden van jouw doel.

Blijf een jaar lang in contact met de leefstijlcoach.
Het coachtraject duurt maximaal een jaar en is altijd maatwerk, afgestemd op jouw situatie. 

Onze leefstijlcoaches

PMO Bouw en wonen

Karin van Wijk

Met mijn achtergrond in fysiotherapie en bewegingswetenschappen is mijn doel is mensen te stimuleren om aan de slag te gaan met vitaliteit. Wat zijn je drijfveren en hoe kan je jouw eigen vitaliteit zo optimaal mogelijk maken.

PMO Financiële en zakelijke diensten

Roy Polman

Als coach en trainer help ik graag mensen de baas te worden over mindset en gewoonten. Ik maak je bewust wat de oorzaak van gedrag is en geef inzicht in de mogelijkheden hoe je hiermee om kunt gaan. Ik geloof enorm in de kracht van de mindset en ik begeleid graag mensen in hun persoonlijke groei. 

PMO Industrie en energie

Karin Nieuwenhuijsen

Het geeft mij veel energie om samen met mensen op zoek te gaan naar een manier om gezonder te leven. Hierbij helpt mijn achtergrond als bewegingswetenschapper en mijn grote passie voor hardlopen mij en hoop ik dat ik zo goed mogelijk kan bijdragen aan jouw vitaliteit. 


Aanmelden

Meld je aan voor het coachtraject en start vandaag nog! Na het aanmelden wordt er zo snel mogelijk contact met je opgenomen door één van onze leefstijlcoaches.

 •  
Preventief Medisch Onderzoek Active Living
Preventief Medisch Onderzoek Active Living
Onze diensten

Bekijk onze menukaart en zie wat wij voor u kunnen betekenen.

Neem contact op

Heeft u interesse en wilt u graag meer informatie? Bel ons op 026-7410410 of mail naar info@activeliving.nl

ISO

Het managementsysteem van Active Living B.V. is goedgekeurd voor de volgende norm(en): ISO 9001:2015 en ISO 27001. Daarnaast is onze softwareleverancier ook ISO 27001 gecertificeerd.