Tel: 026 7410 410
 • Corona Sneltest

  Binnen 15 minuten uitslag

Welkom op de aanmeldpagina voor de Corona sneltest

Hoe ziet een Corona sneltest eruit?

De Corona sneltest vindt plaats door middel van een neusswab. Het materiaal wordt door een opgeleide medewerker van Active Living afgenomen en in de sneltest geplaatst. De uitslag is na 15-20 minuten bekend. Je hoeft niet ter plaatse op de uitslag te wachten, de uitslag wordt direct verwerkt en je ontvangt een notificatie-email wanneer de uitslag in jouw dossier staat. Indien je positief bent bevonden op het coronavirus zijn wij verplicht dit te melden aan de GGD. 

Let op: voor aangesloten bedrijven vervalt vanaf 30 juli het gratis afnemen van sneltesten voor werknemers.

Waar vindt de Corona sneltest plaats?

De sneltest vindt plaats in Lichtenvoorde, James Wattstraat 10A. Dit is naast Eeftink Rensing Staalbouw. Parkeer zo dicht mogelijk bij de ingang. Na binnenkomst gelieve niets aanraken.


LET OP:
De sneltest in Lichtenvoorde vindt plaats in ruimte 1

Meer informatie over de locatie en het tijdstip waarop je wordt verwacht ontvang je in de afspraakbevestiging.

Voor jouw veiligheid en die van de omgeving is het ontzettend belangrijk dat je de ingang aan de rechterkant van het pand van Eeftink Rensing Staalbouw gebruikt (zie de afbeelding). Gebruik niet de hoofdingang.

Je hebt uitsluitend toegang op de geplande datum en het betreffende tijdstip van jouw afspraak. Je mag i.v.m. de veiligheid van onze medewerkers en overige deelnemers nooit zonder afspraak naar binnen lopen! Let dus goed op de datum van jouw geplande afspraak. 

Twijfel? Blijf dan in de auto en bel ons kantoor, niet rondlopen in de buurt.
Er zijn 3 parkeerplaatsen aan de rechterzijde, aan de voorkant van het pand, gereserveerd. Deze worden aangeduid met behulp van dranghekken. 

Wanneer kom je in aanmerking voor de Corona sneltest?
Als je één of meerdere Corona gerelateerde klachten hebt zoals: 

 • Koorts of verhoging
 • Hoesten
 • Keelpijn
 • Benauwd of kortademig
 • Erge spierpijn
 • Neusverkouden
 • Plotseling minder ruiken/proeven

Heb jij ernstige klachten en/of val je onder één van onderstaande risicogroepen?

 • Ernstige klachten, hoge koorts of benauwdheid
 • Leeftijd boven de 70 jaar
 • Hart-, long- en/of diabetespatiënt.

Neem dan contact op met jouw huisarts, behandelend arts of de huisartsenpost.
Bel 112 bij direct levensgevaar.

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag: 08:30 – 17:00 uur
Weekenden: Gesloten

Prijzen vanaf 01-12-2020

Kosten particulier: €59,95 inclusief BTW
Kosten aangesloten organisatie: €50 exclusief BTW

Disclaimer

Active Living maakt bij de Corona sneltest gebruik van de Abbott Panbio. Deze sneltest heeft een CE keurmerk en is goedgekeurd door het RIVM. In nagenoeg alle gevallen levert de test een zeer betrouwbaar testresultaat op. Er is echter altijd een kleine kans op een zogenaamd vals-positieve (je bent niet besmet, maar de test wijst uit dat je wel besmet bent) of vals-negatieve (je bent wel besmet, maar de test wijst dat niet uit) uitslag. Daarnaast bestaat een eveneens kleine kans dat het bij jou afgenomen monster niet getest kan worden door andere oorzaken (denk daarbij bijvoorbeeld aan recent oraal gebruik van medicatie, alcohol, mondspoelmiddelen en/of andere verontreinigingen in de mond-, keel- en neusholten). Een test biedt – net als de PCR testen van de GGD – derhalve nooit een absolute (100%) zekerheid op een (betrouwbaar) resultaat. Aan de uitslag van een test kun je dan ook geen rechten ontlenen.

 

Onze diensten

Bekijk onze menukaart en zie wat wij voor u kunnen betekenen.

Neem contact op

Heeft u interesse en wilt u graag meer informatie? Bel ons op 026-7410410 of mail naar info@activeliving.nl

ISO

Het managementsysteem van Active Living B.V. is door LRQA goedgekeurd voor de volgende norm(en): ISO 9001:2015. Daarnaast is onze software leverancier ISO 27001 gecertificeerd.