Tel: 026 7410 410
  • Corona Sneltest

    Binnen 15 minuten uitslag

Welkom op de aanmeldpagina voor de Corona sneltest

De snelteststraat in Lichtenvoorde is per 1 januari 2022 gesloten.

Aanmelden niet meer mogelijk i.v.m. sluiting

Hierbij willen wij u op de hoogte stellen dat de corona-snelteststraat in Lichtenvoorde per 1 januari sluit.

Wij zien op dit moment een grote daling in de vraag naar sneltesten. Dit is natuurlijk positief nieuws en wij als Active Living zijn blij dat wij u de afgelopen weken hebben kunnen helpen.  

Voor het afnemen van testen bij groepen werknemers op uw locatie of andere vragen kunt u altijd contact opnemen via 026-7410410.

Wij willen u bedanken voor uw vertrouwen en hopen u hiermee voldoende te hebben geïnformeerd.

Locatie snelteststraat

De sneltest vindt plaats in Lichtenvoorde, James Wattstraat 10A. Dit is naast Eeftink Rensing Staalbouw. Parkeer zo dicht mogelijk bij de ingang. Na binnenkomst gelieve niets aanraken.

Meer informatie over de locatie en het tijdstip waarop je wordt verwacht ontvang je in de afspraakbevestiging.

Voor jouw veiligheid en die van de omgeving is het ontzettend belangrijk dat je de ingang aan de rechterkant van het pand van Eeftink Rensing Staalbouw gebruikt (zie de afbeelding). Gebruik niet de hoofdingang.
Je hebt uitsluitend toegang op de geplande datum en het betreffende tijdstip van jouw afspraak. Je mag i.v.m. de veiligheid van onze medewerkers en overige deelnemers nooit zonder afspraak naar binnen lopen! Let dus goed op de datum van jouw geplande afspraak. 

Twijfel? Blijf dan in de auto en bel ons kantoor, niet rondlopen in de buurt.
Er zijn 3 parkeerplaatsen aan de rechterzijde, aan de voorkant van het pand, gereserveerd. Deze worden aangeduid met behulp van dranghekken. 

Hoe ziet een Corona sneltest eruit?

De Corona sneltest vindt plaats door middel van een neusswab. Het materiaal wordt door een opgeleide medewerker van Active Living afgenomen en in de sneltest geplaatst. De uitslag is na 15-20 minuten bekend. Je hoeft niet ter plaatse op de uitslag te wachten, de uitslag wordt direct verwerkt en je ontvangt een notificatie-email wanneer de uitslag in jouw dossier staat. Indien je positief bent bevonden op het coronavirus zijn wij verplicht dit te melden aan de GGD. 

Disclaimer

Active Living maakt bij de Corona sneltest gebruik van door het RIVM gevalideerde antigeentesten. In nagenoeg alle gevallen levert de test een zeer betrouwbaar testresultaat op. Er is echter altijd een kleine kans op een zogenaamd vals-positieve (je bent niet besmet, maar de test wijst uit dat je wel besmet bent) of vals-negatieve (je bent wel besmet, maar de test wijst dat niet uit) uitslag. Daarnaast bestaat een eveneens kleine kans dat het bij jou afgenomen monster niet getest kan worden door andere oorzaken (denk daarbij bijvoorbeeld aan recent oraal gebruik van medicatie, alcohol, mondspoelmiddelen en/of andere verontreinigingen in de mond-, keel- en neusholten). Een test biedt – net als de PCR testen van de GGD – derhalve nooit een absolute (100%) zekerheid op een (betrouwbaar) resultaat. Aan de uitslag van een test kun je dan ook geen rechten ontlenen.

Onze diensten

Bekijk onze menukaart en zie wat wij voor u kunnen betekenen.

Neem contact op

Heeft u interesse en wilt u graag meer informatie? Bel ons op 026-7410410 of mail naar info@activeliving.nl

ISO

Het managementsysteem van Active Living B.V. is goedgekeurd voor de volgende norm(en): ISO 9001:2015 en ISO 27001. Daarnaast is onze softwareleverancier ook ISO 27001 gecertificeerd.