Tel: 026 7410 410


De situatie rondom Covid-19 leert ons allemaal dat fitheid belangrijker is dan ooit

Precies daarom zijn wij druk bezig geweest om onze bestaande dienstverlening op nieuwe manieren in te richten. Op deze pagina vertellen wij graag hoe Active Living jou in deze periode kan helpen om vitaal en fit te blijven! Heb je vragen over onze mogelijkheden neem dan direct contact met ons op.

 

Vanaf heden wordt de longfunctietest weer uitgevoerd op locatie. Bij ieder onderzoek wordt een speciaal filter op het mondstuk gezet, zodat het onderzoek veilig uitgevoerd kan worden. Dit filter wordt na iedere deelnemer vervangen.


Speciale Corona dienstverlening

Aangepast protocol

Voor alle keuringen en onderzoeken werken wij met een aangepast protocol. 

 


Specifieke maatregelen voor PMO/PAGO

Voor de uitvoer van Preventief Medisch Onderzoek en Periodiek  Arbeids Gezondheidskundig Onderzoek neemt Active Living specifieke maatregelen om de deelnemers te keuren, met inachtneming van anderhalve meter afstand.


Specifieke maatregelen voor brandweerkeuringen

Voor de uitvoer van Brandweerkeuringen neemt Active Living specifieke maatregelen om brandweermedewerkers te keuren, met inachtneming van anderhalve meter afstand.

Speciaal voor jouw medewerkers:

een Healthy Message of Healthy Box

Healthy Message

Prijs: € 29,-

De Healthy Message bevat een consult met de leefstijlcoach, een werkplekonderzoek voor thuiswerkers, een puzzelboekje, stressballen, een bericht van directie/HR, healthy challenges, gezonde snacks en een frisbee.

Healthy Box

Prijs: € 59,-

De Healthy Box bevat een consult met de leefstijlcoach, een werkplekonderzoek voor thuiswerkers, een saladebeker, een yogamat, een puzzelboekje, stressballen, een bericht van directie/HR, healthy challenges, gezonde snacks en een frisbee.

 
 

Contactformulier

Wilt u meer informatie over de mogelijkheden? Onze medewerkers staan voor u klaar om uw vragen te beantwoorden.

Marije van der Velde

Projectmanager

Contactgegevens

  • Telefoonnummer
    026 7410 410
  • E-mailadres
    info@activeliving.nl
Frank Broekhof

Projectmanager

  •  
Onze diensten

Bekijk onze menukaart en zie wat wij voor u kunnen betekenen.

Neem contact op

Heeft u interesse en wilt u graag meer informatie? Bel ons op 026-7410410 of mail naar info@activeliving.nl

ISO

Het managementsysteem van Active Living B.V. is goedgekeurd voor de volgende norm(en): ISO 9001:2015 en ISO 27001. Daarnaast is onze softwareleverancier ook ISO 27001 gecertificeerd.