Tel: 026 7410 410

11 december 2018: Hertog, Alkmaar Workshop Tai Chi

Datum/Tijd
Datum: 11/12/2018
Tijd: 09:00 - 10:30


In Nederland wordt Tai Chi steeds populairder. Je ziet het steeds vaker op televisie, zelfs in Star Trek en in TV-reclames wordt Tai Chi beoefend. Toch is Tai Chi nog steeds omgeven door een mysterieus waasje. Tai Chi Chuan is een Chinese bewegingsleer waarbij je door ronde, vloeiende en harmonieuze bewegingen je lichaam ontwikkelt naar een hoger niveau van gezondheid.

Door intensief en nauwkeurig de bewegingen te volgen, leer je bewust omgaan met je lichaam en geest. Je bouwt je lichaam op naar een staat van innerlijke gezondheid en vele ziekteverschijnselen zullen verdwijnen. Je zult bijvoorbeeld minder last hebben van hoofdpijn, maagpijn en stress. Oude meesters noemden Tai Chi Chuan ook wel de methode voor een gezond, lang en gelukkig leven.

Tai Chi Chuan is een vechtkunst van de hoogste graad, de letterlijke vertaling is ‘het meest verheven boksen’. Omdat je in Tai Chi Chuan met je energie werkt in plaats van spierkracht, ben je vele malen sneller en krachtiger dan iemand die louter spieren gebruikt. Chuan heeft de betekenis ‘boksen’. In Tai Chi leer je jezelf verdedigen. Echter begint de interne zelfverdediging bij jezelf te beschermen tegen alle invloeden van buitenaf; stress, het weer, ziekten, enz. Pas veel later kun je met Tai Chi leren jezelf tegen een ander persoon te verdedigen.

 

Locatie: Persruimte, Hertog Alkmaar
Workshopgever(s): Active Living
Maximum aantal deelnemers: 12
Reservering verplicht!

 

Reserveringen

Er kunnen geen reserveringen meer worden geplaatst voor dit evenement.

Onze diensten

Bekijk onze menukaart en zie wat wij voor u kunnen betekenen.

Neem contact op

Heeft u interesse en wilt u graag meer informatie? Bel ons op 026-7410410 of mail naar info@activeliving.nl

ISO

Het managementsysteem van Active Living B.V. is goedgekeurd voor de volgende norm(en): ISO 9001:2015 en ISO 27001. Daarnaast is onze softwareleverancier ook ISO 27001 gecertificeerd.