Tel: 026 7410 410

13 december 2018/Hertog Alkmaar: Fit3Dscan (Inschrijving verplicht!)

Datum/Tijd
Datum: 13/12/2018
Tijd: 09:00 - 16:30


De Fit3Dscan is een korte maar geavanceerde fotosessie en zorgt voor een realistische 3D afbeelding van het lichaam. Na de Fitscan wordt het BMI, vetpercentage en de bloeddruk bepaald. Na de sessie kun je als deelnemer inloggen op je persoonlijke account om onder meer afbeeldingen, waarden en aanvullende informatie nog eens rustig terug te kijken.

Middels een vingerprik wordt er vervolgens een klein beetje bloed afgenomen. Dit monster wordt geanalyseerd op Cholesterol (totaal) en Glucose. Cholesterol is het zgn ‘vet’ in het bloed en een belangrijke veroorzaker van hart- en vaatziekten. Glucose is het bloedsuiker en is een graadmeter voor suikerziekte.

De uitkomsten en adviezen worden besproken met de leefstijlcoach en de resultaten krijg je op papier mee naar huis. Je (medische) gegevens worden niet opgeslagen.

Naast de Fit3Dscan kan je deze dag deelnemen aan de leeftijdscheck. Dit nieuwe onderzoek start met een vragenlijst die ingaat op je leefstijl. Vervolgens wordt er door middel van een innovatief apparaat, genaamd de AGE-reader, onmiddellijk een voorspelling gedaan voor de cardiovasculaire risico’s van de deelnemer. De meting is betrouwbaar, onmiddellijk en wordt uitgevoerd door enkel je ontblote onderarm op de AGE-reader te leggen. De vaatelasticiteit wordt gemeten en aan de hand hiervan wordt de huidige vaatleeftijd gegeven.

 

Locatie: Persruimte, Hertog Alkmaar
Workshopgever(s): Active Living
Reservering verplicht!

 

Reserveringen

Er kunnen geen reserveringen meer worden geplaatst voor dit evenement.

Onze diensten

Bekijk onze menukaart en zie wat wij voor u kunnen betekenen.

Neem contact op

Heeft u interesse en wilt u graag meer informatie? Bel ons op 026-7410410 of mail naar info@activeliving.nl

ISO

Het managementsysteem van Active Living B.V. is goedgekeurd voor de volgende norm(en): ISO 9001:2015 en ISO 27001. Daarnaast is onze softwareleverancier ook ISO 27001 gecertificeerd.