Tel: 026 7410 410

13 december 2018/Hertog Alkmaar: Workshop Power Yoga

Datum/Tijd
Datum: 13/12/2018
Tijd: 09:00 - 10:30


Poweryoga is een dynamische vorm van yoga. Het is zoals de naam al aangeeft een krachtige vorm van yoga die zowel lichamelijk als mentaal voordelen biedt. Er wordt gewerkt aan kracht, conditie en souplesse. Tegelijkertijd geeft  poweryoga balans, rust en energie. De houdingen worden in een vloeiende serie in combinatie met een specifieke ademhaling (ujjayl) uitgevoerd waardoor men een staat van diepe concentratie bereikt. Het hoofd wordt leeggemaakt en het lichaam laat spanningen los. De workshop  is geschikt voor iedereen, jong en oud, stijf en soepel dik of dun met of zonder yoga ervaring. Trek kleding aan waarin je gemakkelijk kunt bewegen, zoals een trainingsbroek, joggingsbroek of legging en een T-shirt.

Opbouw workshop

De workshop start met zonnegroeten om de spieren op te warmen, de pezen soepel te maken en het lichaam voor te bereiden op de yoga-houdingen die gaan volgen. De zonnegroeten zorgen voor opbouw van energie, geestelijke kracht en evenwicht. Daarna volgen (gedoceerde) kracht- en evenwichtsoefeningen. De staande houdingen versterken het lichaam, de bloedcirculatie en de spijsvertering. De zittende houdingen kalmeren de geest, heffen vermoeidheid op en reguleren de bloeddruk. We sluiten  liggend af met een ontspanning -en meditatie oefening.

 

Locatie: vergaderruimte 2.07a
Workshopgever(s): Active Living
Reservering verplicht!

Reserveringen

Er kunnen geen reserveringen meer worden geplaatst voor dit evenement.

Onze diensten

Bekijk onze menukaart en zie wat wij voor u kunnen betekenen.

Neem contact op

Heeft u interesse en wilt u graag meer informatie? Bel ons op 026-7410410 of mail naar info@activeliving.nl

ISO

Het managementsysteem van Active Living B.V. is goedgekeurd voor de volgende norm(en): ISO 9001:2015 en ISO 27001. Daarnaast is onze softwareleverancier ook ISO 27001 gecertificeerd.