Tel: 026 7410 410

Fitscan

Datum/Tijd
Datum: 04/07/2019
Tijd: 09:30 - 15:30


De Fit3Dscan is een korte maar geavanceerde fotosessie en zorgt voor een realistische 3D afbeelding van het lichaam. Na de Fit3dDscan wordt het BMI, vetpercentage en de bloeddruk bepaald. Na de sessie kun je als deelnemer inloggen op je persoonlijke account om onder meer afbeeldingen, waarden en aanvullende informatie nog eens rustig terug te kijken.

Middels een vingerprik wordt er vervolgens een klein beetje bloed afgenomen. Dit monster wordt geanalyseerd op Cholesterol (totaal) en Glucose. Cholesterol is het zgn ‘vet’ in het bloed en een belangrijke veroorzaker van hart- en vaatziekten. Glucose is het bloedsuiker en is een graadmeter voor suikerziekte.

Onderdeel van de Fitscan is het invullen van een digitale vragenlijst. Deze kan je indienen via het digitale systeem van Active Living ‘Vitlounge’. Hier kan je tevens een afspraak maken voor de Fitscan. Klik hier om je te registreren in de Vitlounge.

De uitkomsten en adviezen worden besproken met de leefstijlcoach en de resultaten krijg je op papier mee naar huis. De Fitscan duurt zo’n 20 minuten.

 

Locatie: Vergaderkamer 1 & 2

Onze diensten

Bekijk onze menukaart en zie wat wij voor u kunnen betekenen.

Neem contact op

Heeft u interesse en wilt u graag meer informatie? Bel ons op 026-7410410 of mail naar info@activeliving.nl

ISO

Het managementsysteem van Active Living B.V. is goedgekeurd voor de volgende norm(en): ISO 9001:2015 en ISO 27001. Daarnaast is onze softwareleverancier ook ISO 27001 gecertificeerd.