Tel: 026 7410 410

Wandelcoaching ochtend (Inschrijving verplicht)

Datum/Tijd
Datum: 04/12/2018
Tijd: 10:00 - 12:00


Wandelcoaching is geschikt bij allerlei hulpvragen. Zeker bij hulpvragen rond burn-out, werkdruk, werkstress, depressie, scheiding, terugkeer na ziekte, rouw en bij het aanbrengen van focus op een ander loopbaan. Bij al deze hulpvragen spelen vermoeidheidsverschijnselen een grote rol. De natuur heeft een rustgevende, helende werking

Wandelen verbetert je stemming, maar dat geldt sowieso voor lichaamsbeweging in het algemeen. Wandelcoaching kan je afhankelijk van je coachvraag; energie en inspiratie, rust en ontspanning geven. Je kunt makkelijker loslaten, je krijgt Inzicht in wat voor jou ├ęcht belangrijk is, Inzicht in wat je blokkeert in je groei, je kunt gemakkelijker keuzes maken, en het geeft je heldere en creatieve oplossingen.. Het verbetert de kwaliteit van slapen en uiteindelijk minder verzuim!

Workshopgevers:
Bernadette Engel
Sylvia van der Schans
Sjanie Brussee
Ton de Visser

Locatie: verzamelen bij Stadsarchief

Trek je wandelschoenen aan en laat je verassen. Bij regen gaat het wandelen gewoon door, tenzij het stormt. Trek dus passende kleding aan en neem een paraplu mee!

Meld je nu aan voor Wandelcoaching!

Reserveringen

Er kunnen geen reserveringen meer worden geplaatst voor dit evenement.

Onze diensten

Bekijk onze menukaart en zie wat wij voor u kunnen betekenen.

Neem contact op

Heeft u interesse en wilt u graag meer informatie? Bel ons op 026-7410410 of mail naar info@activeliving.nl

ISO

Het managementsysteem van Active Living B.V. is goedgekeurd voor de volgende norm(en): ISO 9001:2015 en ISO 27001. Daarnaast is onze softwareleverancier ook ISO 27001 gecertificeerd.