Tel: 026 7410 410Aanmeldpagina
IJsseloord Vitaal!

Elk bedrijf heeft graag vitale medewerkers. Vitale medewerkers zijn namelijk gelukkiger, productiever en verzuimen minder.

Maar hoe zorg je voor vitale medewerkers?
Al meer dan 25 jaar geven wij met een Preventief Medisch Onderzoek inzicht in de vitaliteit van organisaties en coachen medewerkers naar een gezonde leefstijl. Onze kracht zit daarbij in een positieve benadering en ‘het stellen van de juiste vraag’, om mensen intrinsiek te motiveren aan de slag te gaan met een gezonde leefstijl. Dit zorgt voor vitalere medewerkers en organisaties.

Inhoud Health Check

  • Digitale vragenlijst (vooraf invullen)
  • Lengte, gewicht (BMI)
  • Buikomvang
  • Vetpercentage
  • Bloeddruk

Graag willen wij onze buren laten kennismaken met onze dienstverlening. Jouw organisatie ontvangt 10 gratis Health Checks* op onze locatie, Delta 40 in Arnhem. De enige voorwaarde bij deelname is dat we graag een keer met jullie om de tafel zitten om het over vitaliteit op de werkvloer te hebben bij jouw bedrijf!

Onze diensten

Bekijk onze menukaart en zie wat wij voor u kunnen betekenen.

Neem contact op

Heeft u interesse en wilt u graag meer informatie? Bel ons op 026-7410410 of mail naar info@activeliving.nl

ISO

Het managementsysteem van Active Living B.V. is goedgekeurd voor de volgende norm(en): ISO 9001:2015 en ISO 27001. Daarnaast is onze softwareleverancier ook ISO 27001 gecertificeerd.