Tel: 026 7410 410

Gezondheidstest OGVO 2020 

Meld je aan voor de test bij Onderwijsgemeenschap Venlo & Omstreken en krijg direct inzicht in jouw gezondheid. De Gezondheidstest duurt circa 60 minuten en vindt plaats op de locatie van de Service Unit, Hogeweg 26A te Venlo.
“Scrol naar beneden om de voorwaarden te bekijken”

Het onderstaande filmpje van de Gezondheidstest wijkt deels af van de werkwijzen bij OGVO. Echter geeft het filmpje wel een mooi beeld over de inhoud van de Gezondheidstest:

De situatie rondom Covid-19 leert ons allemaal dat fitheid belangrijker is dan ooit. Precies daarom zijn wij druk bezig geweest om onze bestaande dienstverlening op nieuwe manieren in te richten. Zie onderstaand filmpje voor het aangescherpt protocol.

Gezondheidstest 2020

Active Living is al jaren een dienstverlener die voor VGZ Gezondheidstesten afneemt.
Active Living voert de Gezondheidstest uit voor de medewerkers van Onderwijsgemeenschap Venlo & Omstreken OGVO.
De Gezondheidstest wordt vergoed voor aanvullende verzekerden bij Coöperatie VGZ (met een aanvullende zorgverzekering van VGZ, IZA, VGZ voor de Zorg, UMC, Univé, ZEKUR, Zorgzaam of IZZ (IZZ 75% vergoeding).
In de voorwaarden van de aanvullende verzekering staat of hiervoor een vergoeding is opgenomen.
Ben je elders verzekerd of heb je geen aanvullend pakket? Dan kun je alsnog deelnemen, maar dan wordt aan jou €125,- in rekening gebracht door Active Living.

Voorwaarden

Bij deelname aan de Gezondheidstest dien je akkoord te gaan met de voorwaarden. Omdat wij je graag uitleggen waar je akkoord voor geeft, leggen wij hieronder de belangrijkste onderdelen uit:
De belangrijkste voorwaarde voor deelname aan de Gezondheidstest is dat je voldoende budget beschikbaar hebt (de gezondheidstest heeft een waarde van €200,-).
Controleer je eigen polisvoorwaarden om zeker te weten of je recht hebt op deelname aan de Gezondheidstest. Je kunt hiervoor contact opnemen met de coöperatie van VGZ. Indien je niet over voldoende budget beschikt factureert Active Living de niet-declarabele kosten rechtstreeks aan jou.
Ben je elders verzekerd of heb je geen aanvullend pakket? Dan kun je alsnog deelnemen, maar dan wordt aan jou €125,- in rekening gebracht door Active Living.

Locatie

De Gezondheidstest vindt op Service Unit van OGVO, Hogeweg 26A te venlo plaats. Wanneer je een account aanmaakt kies je direct uit een van de beschikbare tijdstippen en kun je direct een afspraak plannen.
Wanneer je geen geschikte optie in het systeem treft, zie je de mogelijkheid om dit aan te geven. Wij nemen vervolgens telefonisch contact met je op.

Inhoud

Wat krijg je bij de Gezondheidstest?

 1. Algemene vragenlijst over uw gezondheid;
 2. Meting van bloeddruk;
 3. Meting buikomvang & BMI (Body Mass Index);
 4. Bloedonderzoek: cholesterol & glucose;
 5. Urineonderzoek: bloed, eiwit & glucose;
 6. Gehoortest;
 7. Ogentest;
 8. Longfunctietest (tijdelijk niet uitgevoerd wegens coronamaatregelen);
 9. Conditie;
 10. Persoonlijk aansluitend leefstijlgesprek met de leefstijlcoach; 
 11. Twee gratis Leefstijlcoach-contactmomenten (volledig traject
  €90,00);
 12. Gratis deelname aan leefstijlworkshops;

Leefstijlcoaching

Het is een individuele aanpak en we gaan uit van jouw kracht! Je gaat met een gespecialiseerde leefstijlcoach aan de slag met jouw doelen zoals voeding, beweging, stress, stoppen met roken en slapen. De focus wordt gelegd op vitaliteit en leefstijl. Dit pak je actief & samen op met een coach van Active Living, die jou de juiste vragen stelt en helpt motivatie te vinden.

De eerste twee leefstijlcoach-contactmomenten zijn gratis. Indien je het traject vervolgens voor een jaar wilt voortzetten factureert Active Living de niet-declarabele kosten €90,00 aan jou. 

Webinars

Gedurende het jaar organiseert Active Living verschillende Webinars op gezondheidsthema’s. Hier kun je kosteloos aan deelnemen naar aanleiding van deelname aan de Gezondheidstest. De Webinars vinden digitaal plaats.
De volgende Webinars worden voor OGVO georganiseerd:

-Slapen
-Positieve Mind-set
-Stress & Ontspanning

Voor meer informatie over de Webinars kun je terecht op de pagina Webinars

Veelgestelde vragen

Gaat de Gezondheidstest van mijn eigen risico af?

Voor zorgkosten vanuit de basisverzekering geldt een eigen risico. De Gezondheidstest wordt niet vergoed vanuit de basisverzekering maar vanuit de aanvullende verzekering. Voor de diensten vanuit de aanvullende verzekering geldt geen een eigen risico.

Wordt de Gezondheidstest volledig vergoed?

Afhankelijk van hoe je aanvullend verzekerd bent, wordt de Gezondheidstest volledig, gedeeltelijk of niet vergoed. Kijk daarom eerst goed in je polis (meestal staan er een aantal diensten genoemd die je kunt ‘afnemen’ binnen een jaarlijks ‘budget’). Er kan bepaald zijn dat je voor deze dienst een eigen bijdrage betaald. De kosten voor een Gezondheidstest bedragen 200 euro (dit is het bedrag wat van jouw budget wordt afgeschreven). Indien jouw budget van jouw aanvullende verzekering niet voldoende toereikend is dan factureert Active Living het resterende bedrag rechtstreeks aan jou. 

Wat gebeurt er met mijn testresultaten?

De testresultaten krijg je direct schriftelijk mee naar huis. Tevens worden ze opgeslagen in ons beveiligde systeem de Vitlounge. De testresultaten zullen nooit aan derden worden verstrekt.

Onze diensten

Bekijk onze menukaart en zie wat wij voor u kunnen betekenen.

Neem contact op

Heeft u interesse en wilt u graag meer informatie? Bel ons op 026-7410410 of mail naar info@activeliving.nl

ISO

Het managementsysteem van Active Living B.V. is goedgekeurd voor de volgende norm(en): ISO 9001:2015 en ISO 27001. Daarnaast is onze softwareleverancier ook ISO 27001 gecertificeerd.