Tel: 026 7410 410


Opening Markweg 11

Welkom op de aanmeldpagina voor de opening van ons nieuwe kantoorpand! Wij kijken er enorm naar uit om deze mijlpaal samen met jou te vieren. Wij willen graag weten of je aanwezig bent op onze opening, zodat we hier rekening mee kunnen houden.

Wij laten jou graag onze toffe nieuwe werkplek zien en dat doen we door verschillende activiteiten te organiseren in het pand. Onderaan deze pagina kan jij jezelf inschrijven voor 2 activiteiten. Je kunt je tot 2 september inschrijven dus maak snel een keuze waar je aan mee wilt doen! Doe je liever niet aan een activiteit mee maar kom je wel? Geen probleem, maar geef je dan wel even door dat je komt.

Wij willen jou natuurlijk op de beste manier mogelijk kennis laten maken met ons als organisatie en ons nieuwe kantoorpand. 

Daarom hebben wij voor jou een mooi programma voorbereid. 

We beginnen met de inloop van 13:00 – 14:00 uur. Na de rondleiding bieden wij jou graag een heerlijk kopje koffie en een stuk gebak aan. 

Vanaf 14:00 uur beginnen de twee rondes met activiteiten. En nu hoor ik je denken, wat zijn die activiteiten en hoe kan ik mij op tijd inschrijven?


Activiteiten

  • Vitaliteitsworkshop: Benieuwd naar de workshops die wij bij klanten verzorgen?  Doe mee aan een Active Living vitaliteitsworkshop
  • Gezondheidscheck: Benieuwd naar wat Active Living dagelijks door heel Nederland uitvoert? Doe mee met de gezondheidscheck.
  • Wandelen: Loop een rondje mee in de prachtige omgeving van Velp, over de Dijk langs de IJssel
  • Volleybalclinic: verzorgd door de mannen van Active Living Orion in onze gloednieuwe indoor sporthal (!)
  • Brandweerkeuring: Zou jij een geschikte brandweermedewerker zijn? Oefen onderdelen van de brandweerkeuring!

Om 16:00 uur zullen Pim en Wijnand de middag afsluiten en een korte presentatie geven. Hierin nemen zij jou mee in het afgelopen jaar en kijken we vooruit naar wat er komen gaat. 

The form couldn't be found.
Onze diensten

Bekijk onze menukaart en zie wat wij voor u kunnen betekenen.

Neem contact op

Heeft u interesse en wilt u graag meer informatie? Bel ons op 026-7410410 of mail naar info@activeliving.nl

ISO

Het managementsysteem van Active Living B.V. is goedgekeurd voor de volgende norm(en): ISO 9001:2015 en ISO 27001. Daarnaast is onze softwareleverancier ook ISO 27001 gecertificeerd.