Tel: 026 7410 410

Health Checks 2021

Hoe vitaal ben jij?


Beste collega, Van 8-12 november wordt het Fitfestival 2021 georganiseerd. Tijdens het Fitfestival vindt een Health Check plaats die inzicht geeft in jouw vitaliteit. De Health Check bestaat uit verschillende onderzoeken en duurt ongeveer 20 minuten. De uitslagen krijg je direct mee naar huis. Kom je ook langs? 

  • Lengte, gewicht (BMI)
  • Buikomvang
  • Vetpercentage
  • Cholesterol en glucose (middels vingerprik)
  • Bloeddruk

Op deze pagina kan je jezelf aanmelden voor de Health Check. Klik hier en registreer je voor de Health Check.

Let op! De locaties zijn onlangs gewijzigd.

  • Maandag 8 november            Librijesteeg 4                                                              09.00 – 17.00

  • Dinsdag 9 november              Prins Alexanderplein 21                                            09.00 – 17.00

  • Woensdag 10 november        Kleinpolderplein 5 hoofdlocatie A                          09.00 – 17.00

  • Donderdag 11 november       Zuiderparkweg 300                                                    09.00 – 17.00

  • Vrijdag 12 november              Kleinpolderplein 5 Hoofdlocatie A                          09.00 – 17.00

Bericht van de Vitaloog

Meld je je voor de Healthcheck aan en wil je meer weten over jouw vitaliteit? De Gemeente Rotterdam biedt de mogelijkheid aan i.s.m. Vitalogisch om met één van de Vitalogen op locatie te bespreken wat vitaliteit voor jou betekent. Op de Rio pagina kun je jouw Vitascan downloaden. Op de dag van je afspraak neem je deze ingevuld mee. Zo kun je alvast zien hoe het echt met je gaat. Wat heb jij nodig om met meer energie, levenslust, mentale veerkracht en gezondheid van het leven te genieten? Wat heb jij nodig voor het maken van de juiste keuzes voor jezelf om zowel fysiek, mentaal als ook sociaal-emotioneel in balans te zijn? Welke (eerste) stappen je kunt zetten naar meer vitaliteit in jouw (werk)leven. Nu zul je denken wat is dat, een Vitaloog? Een Vitaloog is betrokken bij de vitaliteit van een organisatie en denkt mee bij de duurzame inzetbaarheid van medewerkers binnen zo’n organisatie. Zij zorgen voor een gedragsverandering bij jou, binnen een team of de organisatie.  Zodat jij je gelukkiger, fitter en meer in balans voelt. Vitaliteit is meer dan gezonde voeding en beweging.

Maar het begint vooral bij jezelf, de wil (het verlangen) om naar je eigen vitaliteit te kijken en de eerste stap te maken. Graag helpen wij je hierbij door samen naar jouw vitaliteit te kijken, naar de balans op de verschillende gebieden van Vitaliteit. Zonder balans geen vitaal leven.

We hopen je te zien bij de Health Check! 

Onze diensten

Bekijk onze menukaart en zie wat wij voor u kunnen betekenen.

Neem contact op

Heeft u interesse en wilt u graag meer informatie? Bel ons op 026-7410410 of mail naar info@activeliving.nl

ISO

Het managementsysteem van Active Living B.V. is goedgekeurd voor de volgende norm(en): ISO 9001:2015 en ISO 27001. Daarnaast is onze softwareleverancier ook ISO 27001 gecertificeerd.