Tel: 026 7410 410

Wedstrijdscout

Active Living Orion is op zoek naar een enthousiaste en leergierige wedstrijdscout (in opleiding).

Voor het seizoen 2022/2023 zoekt Active Living een wedstrijdscout als aanvulling op de huidige technische staf. Active Living Orion is een absolute topclub in de Nederlandse Eredivisie. De professionele selectie is dagelijks bezig met het behalen van het ultieme doel: kampioen van Nederland worden. Om dat doel te halen zoeken wij iemand die enthousiast is om als wedstrijdscout werkzaam te zijn binnen de technische staf. Ook al ben je wellicht nog niet opgeleid, lees dat toch verder want misschien herken jij je wel in de volgende eigenschappen:

Je bent:

  • Handig met computers;
  • Liefhebber van (top)sport, volleybal;
  • Ge├»nteresseerd in data;
  • Beschikbaar tijdens wedstrijden van Active Living Orion (standaard thuiswedstrijden zijn op zaterdagavond 20.00 uur, maar soms spelen we op zondagmiddag of woensdagavond)
  • Iemand die wil weten hoe het is om bij een professionele sportorganisatie te werken.

Als je reeds als wedstrijdscout of data analist werkzaam bent helpt dat maar ook mensen die dit graag willen leren zijn van harte welkom om te reageren!

Je start vanaf augustus 2022 samen met het team aan de voorbereidingen op het seizoen. De technische staf leidt je op in de wereld van Data Volley en VolleyMetrics (software voor het analyseren en scouten van volleybalwedstrijden). Je wordt begeleid door een ervaren scout en krijgt de mogelijkheid om aanvullende workshops en bijeenkomsten met professionals uit het vak te volgen.

Ben je geïnteresseerd om bij ons aan boord te komen en de uitdaging aan te gaan, neem dan contact met op met: Pim Kamps, e-mail: pim.kamps@activeliving.nl , mobiel: 0651348120


Onze diensten

Bekijk onze menukaart en zie wat wij voor u kunnen betekenen.

Neem contact op

Heeft u interesse en wilt u graag meer informatie? Bel ons op 026-7410410 of mail naar info@activeliving.nl

ISO

Het managementsysteem van Active Living B.V. is goedgekeurd voor de volgende norm(en): ISO 9001:2015 en ISO 27001. Daarnaast is onze softwareleverancier ook ISO 27001 gecertificeerd.