Tel: 026 7410 410

Vaccinaties

In sommige beroepen komen medewerkers vaker dan gemiddeld in aanraking met allerlei bacteriën en virussen (biologische agentia). Daarmee is blootstelling aan biologische agentia een arbeidsrisico voor de organisatie en de mensen die er werken. Medewerkers met een verhoogd beroepsrisico op infectieziekten als hepatitis A of hepatitis B en tetanus, krijgen het advies zich te laten vaccineren. 

Voor het vaccineren van medewerkers komt Active Living op locatie zodat er zo min mogelijk tijd verloren gaat. Vaccineren kan ook gecombineerd worden met de reguliere keuring. 

Wilt u meer informatie over vaccineren of bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor uw organisatie? Laat uw gegevens achter op deze pagina en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Hepatitis A

Besmetting met hepatitis A kan op verschillende manieren gebeuren. Het hepatitis A virus wordt met de ontlasting uitgescheiden. Besmetting vindt met name plaats via besmet water en voedsel, maar het kan ook via besmette voorwerpen en handen. Mensen die voor hun beroep in aanraking komen met afvalwater zoals rioolwerkers en medewerkers van een afvalwaterzuivering lopen reëel gevaar van besmetting.

Hepatitis B

Besmetting met Hepatitis B kan op verschillende manieren gebeuren. Het Hepatitis B virus wordt overgedragen door contact met menselijk bloed bij bijvoorbeeld prikaccidenten. Maar ook medewerkers van ambulancediensten, politie en brandweer en in alle mondzorg beroepen bestaat het risico op het oplopen van hepatitis B bij een prik-, snij-, krab-, bijt- of spataccident.

DTP

DTP staat voor difterie, tetanus en polio. Een DTP vaccinatie wordt in de regel genomen om medewerkers te beschermen tegen Tetanus. Bij beroepen met een risico op verontreinigde verwondingen is er risico op tetanus.

Contactformulier

Wilt u weten wat Active Living voor uw organisatie kan betekenen? Onze medewerkers staan voor u klaar om uw vragen te beantwoorden.

Marije van der Velde

Projectmanager

Contactgegevens

  • Telefoonnummer
    026 7410 410
  • E-mailadres
    info@activeliving.nl
Frank Broekhof

Projectmanager

  •  
Onze diensten

Bekijk onze menukaart en zie wat wij voor u kunnen betekenen.

Neem contact op

Heeft u interesse en wilt u graag meer informatie? Bel ons op 026-7410410 of mail naar info@activeliving.nl

ISO

Het managementsysteem van Active Living B.V. is goedgekeurd voor de volgende norm(en): ISO 9001:2015 en ISO 27001. Daarnaast is onze softwareleverancier ook ISO 27001 gecertificeerd.