Tel: 026 7410 410
  • Vragenlijstonderzoek

    Breng de mentale- en fysieke gezondheid van jouw medewerkers in kaart met een van de vragenlijstonderzoeken van Active Living.

Welke vragenlijst van Active Living kunnen wij het beste inzetten? 

Om op effectieve wijze met deelnemers in gesprek te gaan over hun mentale gezondheid biedt Active Living de gelegenheid, voorafgaand aan het fysieke onderzoek, een relevante vragenlijst in te vullen.

Active Living werkt met verschillende (wetenschappelijk ontwikkelde) vragenlijsten.

In het webportal (Vitlounge) vullen deelnemers de vragenlijst in. In het online dossier ziet de deelnemer direct de risicoscores en uitleg over de risico’s terug. Is de vragenlijst gecombineerd met een fysiek onderzoek dan krijgt de deelnemer een terugkoppeling op de vragenlijst van de coach of arts. In deze aanpak bespreken we risicofactoren én activeren we deelnemers op laagdrempelige wijze om succesvoller dan daarvoor aan de slag te gaan met een gezondere leefstijl.

De vragenlijsten zijn modulair van aard en desgewenst gemakkelijk te combineren indien dat bijdraagt aan te behalen doelstellingen van de opdrachtgever.

WHY – Work, Health and You

WHY-vragenlijst is een innovatieve vragenlijst die inzicht geeft in de mentale gezondheid van medewerkers, hun duurzame inzetbaarheid en het werkgeluk. Een combinatie van wetenschappelijk onderbouwde vragenlijsten en moderne organisatie-inzichten zijn gebruikt om de vragenlijst samen te stellen. Er zijn diverse constructen die aan bod komen.

Adviesgesprek

De leefstijlcoach van Active Living bespreekt de mentale- en fysieke resultaten met de medewerker. In sommige gevallen (afhankelijk van de beroepsrisico’s) is het noodzakelijk dat een arts de resultaten bespreekt.

Persoonlijk resultaat

Fitprofiel en Vitlounge
Deelnemers ontvangen de resultaten direct op papier mee naar huis middels het fitprofiel. Daarnaast worden de resultaten in het digitale dossier van de deelnemer ingevoerd en kunnen deelnemers op ieder gewenst moment hun persoonlijk resultaat inzien.

Groepsrapportage

Indien gewenst levert Active Living een geanonimiseerde groepsrapportage (inclusief subanalyses) op en presenteert deze zodat de organisatie input heeft voor haar vitaliteitsbeleid en vervolginterventies.

Benieuwd naar welke vervolginterventies Active Living aanbiedt? Klik dan hier.

Preventief Medisch Onderzoek Active Living
Preventief Medisch Onderzoek Active Living

Contactformulier

Wil je graag meer informatie over GPO’s? Wij staan klaar om jouw vragen te beantwoorden.

Marije van der Velde

Salesmanager

Contactgegevens

  • Telefoonnummer
    026 7410 410
  • E-mailadres
    info@activeliving.nl
Frank Broekhof

Salesmanager

  •  
Onze diensten

Bekijk onze menukaart en zie wat wij voor u kunnen betekenen.

Neem contact op

Heeft u interesse en wilt u graag meer informatie? Bel ons op 026-7410410 of mail naar info@activeliving.nl

ISO

Het managementsysteem van Active Living B.V. is goedgekeurd voor de volgende norm(en): ISO 9001:2015 en ISO 27001. Daarnaast is onze softwareleverancier ook ISO 27001 gecertificeerd.