Diensten

Praat over gezondheid en breng de risico's in kaart met de diensten van Active Living. Bekijk hier wat wij voor uw organisatie kunnen betekenen.

Mentale gezondheidsrisico's

Om op effectieve wijze met deelnemers in gesprek te gaan over hun mentale gezondheid bieden we hen de gelegenheid voorafgaand aan het fysieke onderzoek een relevante vragenlijst in te vullen. Active Living werkt met verschillende (wetenschappelijk ontwikkelde) vragenlijsten die onze deskundigen in overleg met de opdrachtgever inzetten.

Kies hieronder de branche waar uw organisatie actief is:

Fysieke gezondheidsrisico's

Afhankelijk van de beroepsrisico's zijn er veel verschillende fysieke onderzoeken mogelijk. Kies voor een standaard protocol of laat deelnemers zelf hun fysieke onderzoeken bepalen. Per beroepsgroep stellen wij een specifieke aanpak voor. 

Kies hieronder de branche waar uw organisatie actief is:

Terugkoppeling / leefstijlgesprek

De mentale en fysieke resultaten vormen de input voor een gesprek over gezondheid, leefstijl en duurzame inzetbaarheid tussen de deelnemer en coach/arts. Medewerkers van Active Living zijn opgeleid om de juiste vragen te zetten waardoor deelnemers in de actieve stand komen. 

Kies hieronder de branche waar uw organisatie actief is voor meer informatie:

Rapportage

Tijdens het onderzoek verzamelen wij alle beschikbare data voor een anonieme groepsrapportage. Wij houden niet van dikke rapporten die eindigen in een bureaula en komen daarom de resultaten presenteren! Een levendige discussie over gezondheid, vitaliteitsbeleid en de rol die een werkgever daarin speelt (of niet!)

Kies hieronder de branche waar uw organisatie actief is voor meer informatie:

Op elke locatie

Er is weinig ruimte nodig om een onderzoek te organiseren op locatie én het scheelt deelnemers een hoop kostbare tijd! Zijn er geen ruimtes beschikbaar? Lees dan hier over onze mobiele oplossingen!

Vitaliteitsdag

Een Active Living Vitaliteitsdag is een compleet verzorgde dag met gezonde thema's, workshops, inspirerende gastsprekers en interessante trainingen. 

 

Wilt u weten wat Active Living voor uw organisatie kan betekenen?

Vul hieronder uw gegevens in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op:
Over Active Living

Active Living coacht mensen om vitaliteit te managen.

Lees meer

Neem contact op

Heeft u interesse en wilt u graag meer informatie? Bel ons op 026-7410410 of mail naar info@activeliving.nl

Lees meer

ISO

Het managementsysteem van Active Living B.V. is door LRQA goedgekeurd voor de volgende norm(en): ISO 9001:2015