Tel: 026 7410 410

Benieuwd naar je gezondheid?  

Gratis gezondheidscheck op vrijdag 24 april (locatie toevoegen)

 

Op dit moment is gezondheid een belangrijker onderwerp dan ooit. Een gezond leven begint met het volgen van een gezonde leefstijl.  Een  gezonde leefstijl heeft veel voordelen, je voelt je onder andere energieker & gelukkiger! Maak gebruik van de gratis gezondheidscheck en ga in gesprek met één van de leefstijlcoaches om te kijken hoe jij een eerste stap kunt maken naar een gezonder leven passend bij jouw mogelijkheden en op jouw tempo.

De leefstijlcheck wordt aangeboden door gemeente Montferland , in samenwerking met de leefstijlcoaches van Welcom, het Huis van Gezondheid Didam en Active Living.

Inhoud gezondheidscheck

  • Lengte, gewicht (BMI)
  • Vetpercentage
  • Buikomvang
  • Bloeddruk
  • Cholesterol
  • Bloedsuiker
  • Vragenlijst
  • Hierna staan de leefstijlcoaches voor je klaar om samen naar de resultaten te kijken en in gesprek te gaan over wat dit voor jou betekent.

De gezondheidschecks vinden plaats op 21 april van 9.00-13.00 uur op  (LOCATIE en tijd nog definitief maken)  

Klik hierboven om je aan te melden om verzekerd te zijn van een plek voor gratis check op 21 april. Je wordt automatisch doorgestuurd naar ons online plansysteem: de Vitlounge.

Je mag ook zonder afspraak langskomen op 21april. Mogelijk zul je dan even moeten wachten tot je aan de beurt bent.

Heb je vragen? Neem dan contact op met Simone Kwant, leefstijlcoach van het Huis van Gezondheid Didam, via 0316-224159 op werkdagen tussen 8.00-12.00 uur

Met vriendelijke groet,

Simone Kwant, leefstijlcoach van het Huis van Gezondheid Didam

Mede namens

Gemeente Montferland

Welzijnsorganisatie Welcom

Active Living

De leefstijlcheck wordt aangeboden door gemeente Montferland , in samenwerking met de leefstijlcoaches van Welcom, het Huis van Gezondheid Didam en Active Living.

Onze diensten

Bekijk onze menukaart en zie wat wij voor u kunnen betekenen.

Neem contact op

Heeft u interesse en wilt u graag meer informatie? Bel ons op 026-7410410 of mail naar info@activeliving.nl

ISO

Het managementsysteem van Active Living B.V. is goedgekeurd voor de volgende norm(en): ISO 9001:2015 en ISO 27001. Daarnaast is onze softwareleverancier ook ISO 27001 gecertificeerd.