Tel: 026 7410 410


Vragenlijst onderzoek

Welkom op de aanmeldpagina voor het vragenlijst onderzoek van Keolis!
Meld je via de bovenstaande knop aan voor het onderzoek. 

Vragenlijst

De vragenlijst gaat in op de werk- en gezondheidssituatie. Thema’s die onder andere aan bod komen zijn werkbeleving en werkvermogen, eventuele gezondheidsklachten en jouw leefstijl. Verschillende onderwerpen zijn van belang, zodat jij zelf meer bewust wordt van geestelijke factoren die invloed kunnen hebben op jouw lichamelijke gezondheid. Het invullen van deze vragenlijst duurt ongeveer 15 minuten.

Privacy

De vragenlijst wordt uitgezet door Active Living. Keolis ontvangt achteraf een rapportage waarin de knelpunten op groepsniveau worden gepresenteerd. Deze rapportage wordt samengesteld op basis van groepen van minimaal 15 personen, waardoor individuele gegevens nooit te herleiden zijn. Dit helpt ons juist om beter aan te sluiten bij de behoeften van jou en je team. Lees hier de privacyverklaring van Active Living. Jouw individuele gegevens worden in geen enkel geval doorgespeeld naar jouw werkgever.

Waarom is meedoen zo belangrijk voor jou?

Door de vragenlijst in te vullen, krijgen we een goed (bewezen) beeld van knelpunten en behoeften. Hierdoor is het duidelijk waarin geïnvesteerd moet worden. Als je meedoet, maak je dus extra budget vrij om puur te investeren in jouw gezondheid en werkplezier! We hebben iedereen hiervoor nodig, dus ook jou!

Daarnaast krijg je zelf ook een beeld van jouw eigen situatie en gezondheid door middel van de vragenlijst en krijg je inzicht in waar jouw aandachtspunten liggen en waarmee je aan de slag kunt.

Onze diensten

Bekijk onze menukaart en zie wat wij voor u kunnen betekenen.

Neem contact op

Heeft u interesse en wilt u graag meer informatie? Bel ons op 026-7410410 of mail naar info@activeliving.nl

ISO

Het managementsysteem van Active Living B.V. is goedgekeurd voor de volgende norm(en): ISO 9001:2015 en ISO 27001. Daarnaast is onze softwareleverancier ook ISO 27001 gecertificeerd.