Tel: 026 7410 410

Leefstijlcoaching brandweerkeuring

Wij merken dat (tijdelijk) afgekeurd worden bij een brandweerkeuring deelnemers in neergaande spiraal dreigt te duwen, indien er geen begeleiding voor deze medewerkers is. Een ‘warme’ opvolging, waarbij deelnemers gestimuleerd worden om actief toe te werken naar een succesvolle herkeuring, kan het verschil maken tussen deelnemers die ‘het bijltje erbij neergooien’ en medewerkers die de schouders eronder zetten. 

Begeleiding na (af)keuring

Krijgt een deelnemer verbeterpunten mee tijdens een keuring, dan bieden wij de mogelijkheid om onder goede begeleiding aan deze verbeterpunten te werken. De leefstijlcoaches van Active Living nemen rechtstreeks contact met de deelnemer op om op een laagdrempelige manier te helpen.

Persoonlijk Dashboard

In Vitlounge volgt een deelnemer zijn of haar eigen progressie op gebied van gezondheid en keuringsresultaat. Koppel de resultaten van de Jaarlijks Fysieke Test er aan vast en deelnemers zijn altijd op de hoogte van hun status. 

Wilt u meer informatie over leefstijlcoaching?

Vul hieronder uw gegevens in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op:

  Onze diensten

  Bekijk onze menukaart en zie wat wij voor u kunnen betekenen.

  Neem contact op

  Heeft u interesse en wilt u graag meer informatie? Bel ons op 026-7410410 of mail naar info@activeliving.nl

  ISO

  Het managementsysteem van Active Living B.V. is goedgekeurd voor de volgende norm(en): ISO 9001:2015 en ISO 27001. Daarnaast is onze softwareleverancier ook ISO 27001 gecertificeerd.