Tel: 026 7410 410

Rijbewijskeuring

Voor het aanvragen en verlengen van het C/D(E) rijbewijs (groot rijbewijs) is een medische keuring noodzakelijk. De keuringen worden verricht door BIG geregistreerde keuringsartsen conform de Regeling eisen geschiktheid versie 2000 van het CBR en de wijzigingen hierop.

Wij verzorgen het medische onderzoek voor verlenging van het rijbewijs op locatie. Dat kan tijdens een regulier PPMO of los tijdens een geplande testdag.

Wilt u meer informatie over rijbewijskeuringen of bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor uw organisatie? Laat uw gegevens achter op deze pagina en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

 

Rijbewijskeuring gecombineerd

Wel zo praktisch, als een medewerker voor zijn PPMO komt direct een medisch onderzoek voor het verlengen van het rijbewijs. Bij het invullen van de vragenlijst voor het PPMO geeft de medewerker aan dat hij/zij ook de rijbewijskeuring wil combineren en neemt zijn/haar verklaring mee naar de keuring. Wij verzorgen de volledige afhandeling naar het CBR. 

Losse rijbewijskeuring

Heeft een medewerker geen PPMO gepland staan maar moet de rijbewijskeuring wel plaatsvinden? Laat uw medewerkers contact met ons opnemen en we plannen een afspraak op een bestaande testdag. 

Wilt u weten wat Active Living voor uw organisatie kan betekenen?

Vul hieronder uw gegevens in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op:

  •  
Onze diensten

Bekijk onze menukaart en zie wat wij voor u kunnen betekenen.

Neem contact op

Heeft u interesse en wilt u graag meer informatie? Bel ons op 026-7410410 of mail naar info@activeliving.nl

ISO

Het managementsysteem van Active Living B.V. is goedgekeurd voor de volgende norm(en): ISO 9001:2015 en ISO 27001. Daarnaast is onze softwareleverancier ook ISO 27001 gecertificeerd.