Tel: 026 7410 410

Vragenlijstmodule

Bestaande vragenlijsten of zelf enquetes opstellen? In Vitlounge staan (wetenschappelijke) mentale vragenlijsten. De resultaten van uitkomsten zijn op individueel niveau door deelnemers in te zien of op groepsniveau door de organisatie. Bekijk hieronder de bestaande mogelijkheden. Wilt u meer informatie over de mogelijkheden? Laat dan uw gegevens achter of neem contact met ons op.  

Werkstressoren- en Energiebronnen (WEB-Model)

Het WEB-model van Bakker en Demerouti is een model waarmee de tevredenheid van medewerkers goed in kaart kan worden gebracht. Het WEB-model gaat uit van factoren op de werkvloer die potentieel stress kunnen opleveren (stressoren) en factoren die stress potentieel verminderen of compenseren (energiebronnen). De combinatie van deze factoren kan leiden tot werkstress of juist tot bevlogenheid.

Specifieke beroepsrisico’s

Werken in ploegendienst, nachtdienst, biomonitoring, fysiek belastend werk, etc.

Work Ability Index

Een korte of uitgebreide versie van de door Illmarinen ontwikkelde vragenlijst geeft deelnemers inzicht in hun huidige werkvermogen.

Leefstijl en klachten

Deze module faciliteert op laagdrempelige wijze het contact met de deelnemers om hen, indien nodig, door te verwijzen naar providers als bedrijfsarts, diëtist, fysiotherapeut, etc

Leefstijlcoaching

Speciale vragenlijsten om mensen op individueel of groepsniveau te ondersteunen in gedragsverandering op gebied van (gezonde) leefstijl. 

Vitality Age Calculator

Bereken zelfstandig je Vitaliteit leeftijd inclusief uitleg en toelichting. 

Wilt u meer informatie over de vragenlijst module?

Vul hieronder uw gegevens in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op:

  Onze diensten

  Bekijk onze menukaart en zie wat wij voor u kunnen betekenen.

  Neem contact op

  Heeft u interesse en wilt u graag meer informatie? Bel ons op 026-7410410 of mail naar info@activeliving.nl

  ISO

  Het managementsysteem van Active Living B.V. is goedgekeurd voor de volgende norm(en): ISO 9001:2015 en ISO 27001. Daarnaast is onze softwareleverancier ook ISO 27001 gecertificeerd.